Vi støtter miljøet

og anvender kun bæredygtige og godkendte produkter

God kundeservice

Vi hjælper og rådgiver vores kunder, år efter år

GIV DIT TRÆVÆRK NYT LIV

Vi renser dit træværk med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet.

Afrensning af træ

Med miljøet i bagtankerne

Få afrenset dit træværk og giv det nyt liv

Vi renser dit træ med trærens der er lavet specifikt til afrensning af træ. På den måde sikrer vi, at du som kunde får det absolut bedste resultat fra os. En grundig trærens er god for træet, da den både fjerner snavs, sæbe og olierester fra træets overflade. Det er specielt gavnligt hvis man efterfælgende skal bruge sæbe, olie eller lak på træet.

Det skyldes at trærensen åbner træets porrer, så det bedre kan tage imod den nye behandling. Denne proces sikrer at træet får en jævn og flot farvefordeling efterfølgende, hvis det f.eks. skal lakeres med en hvid- eller farvepigmenteret olie.

Udover at rense træet for at klargøre det til en behandling kan man naturligvis og rense det for blot at få det renset og give det fuld liv igen. Udover at forbedre det visuelle udtryk træet giver vil en trærens også højne kvaliteten af træet og give det mange flere års holdbarhed.

 

Miljørigtig afrensning af dit træ og kun godkendte produkter

Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor trærens på tværs af vores team og vi er derfor i stand til at levere trærens af den højeste kvalitet. Det er altid vigtigt for os at vi kan være stolte af det stykke arbejde vi leverer og ved bestilling af trærens fra algehajerne kan du være sikker på, at du bliver glad for det endelige resultat.

Udover at være meget opmærksomme på den kvalitet vi leverer, har vi også et stærkt fokus på miljøet. Når vi tager ud til forskellige huse og renser deres træværk mener vi også, at vi er forpligtiget til at minimere hvor meget vi påvirker miljøet. Derfor renser vi dit træværk med biologisk nedbrydende algemidler, som er så skånsomme over for miljøet som muligt.

Vi bruger kun godkendte produkter, så du med ro i maven kan vide, at der også tages højde for miljøet under hele processen. Hvis du synes dette lyder interessant og gerne vil lære mere om dine muligheder når det gælder trærens, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde frem til den perfekte løsning for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

SE RESULTATET

Vi leverer altid et flot resultat til vores kunder, og vi vi sørger naturligvis for at rydde pænt op efter opgaven.

FÅ ET GODT TILBUD

Vi ringer dig gerne op, og giver dig den bedste rådgivning til den givne situation.

REFERENCER

Se billeder af de flotte resultater, som vi har hjulpet vores kunder med at få.

Kundeudtalelser