Vi støtter miljøet

og anvender kun bæredygtige og godkendte produkter

God kundeservice

Vi hjælper og rådgiver vores kunder, år efter år

GIV DIT TAG NYT LIV

Vi renser dit tag med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet.

Algerens af tag

REFERENCER

Se billeder af de flotte resultater, som vi har hjulpet vores kunder med at få.

Med miljøet i bagtankerne

Algerens som virker

Det evigt fugtige vejr i Danmark gør, at stort set alle tage angrebet af alger, lav og mos. De dukker frem på taget som grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter, så de findes altså i rigtig mange afskygninger. Alger og mos er skadelige for dit tag, da rødderne gror fast i tagsten og plader, og holder på fugten. Om vinteren kan man risikere at taget frostsprænges.

For at holde taget alge- og mosfrit, anbefaler Algehajerne at man jævnligt får algebehandlet sit tag. Se eventuelt mere under vores tilbud og abonnementsordning.

Når algebehandlingen er udført, går der ikke lang tid før algerne begynder at visne. Alt efter vind og vejr, kan der dog gå op til 9 måneder, især hvis taget er helt dækket af mos.

 

Hvordan arbejder Algehajerne?

Som regel arbejder vi fra jorden med en lang lanse, der med stor præcision påfører algemidlet på dit tag. Vi arbejder næsten altid fra jorden, undtagen når dette er umuligt f.eks. pga. særlige tagkonstruktioner eller andet. Jo mindre færdsel på dit tag, desto bedre!

 

Behandlingen forlænger levetiden på dit tag

Vedligeholdelse er nøglen til et langt og lykkeligt liv for dit tag! Ved at algebehandle regelmæssigt, kan du undgå dyre overraskelser som f.eks. revner i taget!

Dit tag holder flere år, hvilket er godt for både din pengepung, men så sandelig også for miljøet!

Algemidlet begynder at virke med det samme, og alger og mos begynder at gå i forrådnelse. Det kan være svært at fastsætte en præcis tidshorisont for virkningen, da det altid afhænger af tykkelsen på alge/moslaget, samt mængden af nedbør og vindstyrke!

Vi benytter kun 100% miljøvenlige og biologisk nedbrydelige algemidler.

FÅ ET GODT TILBUD

Vi ringer dig gerne op, og giver dig den bedste rådgivning til den givne situation.

Kundeudtalelser