Vi støtter miljøet

og anvender kun bæredygtige og godkendte produkter

God kundeservice

Vi hjælper og rådgiver vores kunder, år efter år

En kvalitet du kan stole på

Vi renser dine erhvervsbygninger med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet.

Erhverv

Med miljøet i bagtankerne

Få dine erhvervsbygninger renset af eksperter

Står du med en erhversbygning der trænger til en kærlig hånd, så er vi klar på at hjælpe dig. En facade er meget vigtig for en virksomhed, da denne er det første indtryk en potentiel kunde får af virksomheden.

Derfor nytte det ikke noget at facaden af virksomhedens hovedkvarter ser faldefærdig ud, da det kan have en negativ effekt på kundens opfattelse af virksomheden som helhed. Derfor kommer vi med glæde ud og sørger for at din erhvervsbygning stråler og ser så god som ny ud, uanset hvor slem en tilstand den er i på nuværende tidspunkt.

Udover at forbedre det visuelle udtryk din erhvervsbygning giver, er en afrensning af din erhvervsbygning også det langsigtede valg. På lang sigt vil afrensningen give din bygning en længere livstid. Når vi kommer ud til din bygning og påbegynder vores arbejde er kvalitet og service i højsædet hos os og altid det vi vægter højest.

 

Erhvervsrens med miljøet i tankerne

Vi bruger kun godkendte materialer og renser din erhvervsbygning med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme over for miljøet, og får din facade til at se så god som ny ud igen. Du kan derfor som virksomhed med ro i maven få din facade, dine fliser eller træværk renset af algehajerne velvidende, at vi også har taget højde for miljøet under hele afrensningsprocessen.

Står du med en erhvervsbygning der trænger til en grundig rens? Hvis du gør, så står vi klar til at hjælpe dig. Forhåbentligt lyder vores ydelser, som noget der har interesse dig og din virksomhed.

Hvis du vil have et konkret tilbud, eller bare gerne vil læse mere om dine muligheder her hos Algehajerne, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra sig, så vi sammen kan finde frem til din perfekte løsning for dig.

FÅ ET GODT TILBUD

Vi ringer dig gerne op, og giver dig den bedste rådgivning til den givne situation.

REFERENCER

Se billeder af de flotte resultater, som vi har hjulpet vores kunder med at få.

Kundeudtalelser