Vi støtter miljøet

og anvender kun bæredygtige og godkendte produkter

God kundeservice

Vi hjælper og rådgiver vores kunder, år efter år

GIV DIN FACADE NYT LIV

Vi renser din facade med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet.

Facaderens

FÅ ET GODT TILBUD

Vi ringer dig gerne op, og giver dig den bedste rådgivning til den givne situation.

REFERENCER

Se billeder af de flotte resultater, som vi har hjulpet vores kunder med at få.

Kundeudtalelser

Med miljøet i bagtankerne

Facaderens af eksperter

Vi har mange års erfaring vedrørende facaderens, så når det er tid til at din facade trænger til en ordentlig omgang, så står vi klar til at hjælpe dig. Med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet, fjerner vi din facades algebelægning og får den nemt til at se så godt ud som ny.

Facader kan variere meget, og det kan arbejdet derfor også, men der er altid tre trin der går igen hver gang en facade skal renses:

  1. Desinficering
  2. Rensning
  3. Overfladebehandling som imprægnering eller maling

 

Det første trin består altså af en grunding desinficering af facaden. Grunden til at man starter med at desinficere er, at rensningen der kommer bagefter så kun skal foretages med et lavt vandtryk, som er skånsomt overfor facaden.

Det efterlader det bedste resultat. Efter facaden er desinficeret er det tid til at rense facaden. Her bruges der hede- eller koldvandsrensning alt efter hvad der er nødvendigt. Sidst men ikke mindst får facaden en overfladebehandling, som er prikket over i’et der gør at facaden er garanteret en væsentligt længere livstid.

 

Miljøgodkendt facaderens

Som sagt ligger miljøet tæt på vores hjerte. I den tid vi lever i er det vigtigt, at vi har fokus på at minimere hvor meget vi udsætter vores natur for. Derfor renser vi din facade med miljøgodkendte produkter og biologisk nedbrydende algemidler, så vi bidrager vores del til at beskytte vores miljø så meget som muligt.

Hvis dette er interessant for dig, eller du gerne vil lære mere om hvad dine muligheder er, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til det helt rigtige tilbud for dig. Du kan altid kontakte os på tlf. 23 82 37 37 eller tlf. 61 43 40 53. Vi ser frem til at høre fra dig.