Vi støtter miljøet

og anvender kun bæredygtige og godkendte produkter

God kundeservice

Vi hjælper og rådgiver vores kunder, år efter år

GIV DINE FLISER NYT LIV

Vi renser dine fliser med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet.

Fliserens

Se nogle af vores tidligere udførte opgaver

1-11-2
3-13-2
2-12-2
12
34
56
78
910
1112
1314
1718
1920

REFERENCER

Se billeder af de flotte resultater, som vi har hjulpet vores kunder med at få.

FÅ ET GODT TILBUD

Vi ringer dig gerne op, og giver dig den bedste rådgivning til den givne situation.

Med miljøet i bagtankerne

Fliser der ser så godt som nye ud

Fliser kan godt komme til at se gamle og beskidte ud efter de har lagt udenfor i flere år. Det er naturligvis også nemt at forstå, da de jo ligger udenfor og går gennem flere forskellige vejrtyper gennem årene.

Her kan en god fliserens gøre underværker og få terrassen, indkørslen eller hvor du har fliser liggende, til at se så godt som ny ud. Med en grundig rensning af fliser bliver dine fliser stort set som ny, og derudover er fliserne nu rustet til at holde mange år igen.

 

Fliserens på en bæredygtig måde

Vi har mange års erfaring når det kommer til fliserens og kan derfor garantere fliserens af den højeste kvalitet. Udover at vi går meget op i kvaliteten af den fliserens vi leverer, er miljøet også vigtigt for os. Vi lever i en tid hvor det er mere vigtigt end nogensinde før at sørge for, at være skånsomme for miljøet.

Miljøet er allerede presset i forvejen og derfor skal vi naturligvis også gøre vores for at minimere hvor meget vi udsætter miljøet for når vi foretager en fliserens. Derfor renser vi også kun dine fliser med biologisk nedbrydende algemidler, som er skånsomme for miljøet.

Du kan dermed få renset dine fliser og skabe et helt nyt look omkring dit hus, samtidigt med at du med ro i maven kan vide, at du ikke udsætter miljøet for midler der er skadelige for naturen omkring fliserne.

Lyder dette interessant for dig, og er du interesseret i at lære mere om dine muligheder, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få mere information. Sammen kan vi finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig.

EASYCLEAN AC-60

Kundeudtalelser